Menu

Wij werken veelal met de producten van SPS; dan weten we zeker dat het eindresultaat gezien mag worden en u daar jaren plezier van heeft.

SPS levert kwaliteit voor de stukadoor. Door de moderne productietechnologieën en hoogstaande kwaliteitscontrole voldoet SPS aan de eisen van de professionele verwerker:

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
    Groot verwerkingsgemak
    Uitgekiende productrange
    Voorstrijkmiddelen, sierpleisters en muurverven

Voorbehandeling
Voorstrijkproducten zijn er om de nadelige eigenschappen van de ondergrond, zoals te sterke zuiging, verontreiniging, porositeit enz. weg te nemen en de ondergrond in optimale conditie te brengen. Goed voorbehandelde ondergronden garanderen een optimale verwerkbaarheid en een perfect eindresultaat van de afwerklaag. Het complete leveringsprogramma van SPS omvat oplossingen voor nagenoeg elke ondergrond.

Sierpleisters
Het SPS sierpleisterprogramma omvat een groot scala aan producten met verschillende structuren en toepassingen voor zowel binnen als buiten. Via het SPS Color Service kleurmengsysteem zijn de meeste sierpleisters in nagenoeg elke kleur verkrijgbaar. Om de keuze te vereenvoudigen is er een speciale waaier samengesteld: “SPS Basic Combi Colors”. In deze handige waaier zijn 70 op elkaar afgestemde kleuren bij elkaar gebracht.

SPS blijft innoveren in nieuwe producten en kwaliteiten. Zo hebben we een speciale “lichtgewicht” Spachtelputz ontwikkeld, die maar liefst 30% lichter is in gewicht maar met hetzelfde verwerkingsgemak. Vanwege de trend in gladde wandafwerkingen is SPS Schuurspachtel ontwikkeld, een sierpleister met de uitstraling van schuurpleisterwerk maar met de sterkte van sierpleister.